Edit Content

Om oss

Om oss

Velkommen til Avrame, et selskap som er dedikert til å skape unike og bærekraftige hjem som er både rimelige og miljøvennlige.

Vår misjon er å gjøre bærekraftig levevis tilgjengelig for alle. Vi mener at alle fortjener å bo i et hjem som ikke bare er vakkert, men også bærekraftig og helsevennlig. Derfor har vi gjort det til vårt mål å skape hjem som ikke bare er rimelige, men også har minimal påvirkning på miljøet.

Vårt team består av eksperter innen arkitektur, ingeniørfag og konstruksjon. Vi har brukt år på å perfeksjonere våre byggemetoder og materialer for å skape hjem som ikke bare er bærekraftige, men også energieffektive og holdbare.

Avrame produkter og materialer

I Avrame tror vi at god design ikke trenger å ha en høy pris. Vi har designet hjemmene våre for å være modulære og enkle å montere, slik at de er tilgjengelige for alle som er interessert i bærekraftig levevis.

Vi er forpliktet til å tilby enestående kundeservice til våre kunder. Vi samarbeider med hver enkelt kunde for å sikre at hjemmet deres tilpasses deres spesifikke behov og preferanser. Vi tror at kommunikasjon er essensielt for å bygge sterke og varige relasjoner med våre kunder, og vi streber etter å være åpne og i tett dialog med kundene gjennom hele byggeprosessen.

Avrame partnere