Edit Content

Trio

Trio serien

Vi introduserer Avrame TRIO A-ramme byggesett, den perfekte løsningen for deg som ømnsker et rimelig og miljøvennlig hjem.

TRIO-settet kommer med alt du trenger for å bygge ditt drømmehjem, inkludert materialer av høy kvalitet og instruksjoner som er enkle å følge. Byggeprosessen er enkel og grei, uten behov for tunge maskiner eller spesialverktøy. Med TRIO kan du bygge ditt eget hjem på bare noen få uker, noe som gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å komme seg raskt ut på eiendomsmarkedet.

Avrame TRIO hussett med A-ramme kommer i en rekke størrelser og utførelser for å passe dine individuelle behov og smak. TRIO er også svært fleksibel, slik at du kan legge til dine egne personlige prepreferanser for å tilpsasse den til dine ønsker og din egen design.

Kort sagt, Avrame TRIO A-ramme byggesett tilbyr en unik og rimelig boligløsning som er både miljøvennlig og stilig. Enten du ønsker et familiehjem, et feriested eller en utleieenhet, er TRIO et smart valg som vil vare i mange år fremover.

Trio 57

Trio 57 er en sjarmerende to-etasjers modell som har plass til 1-4 personer. Denne modellen har to koselige soverom og ett bad, som gir god plass til en liten familie eller vennegruppe. Med et gulvareal på 65,7 m2 er denne modellen perfekt for de som ønsker et kompakt, men likevel romslig boareal.

ETASJER

2

PASSER FOR

1 - 4 personer

SOVEROM

2

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

65,7 m2

HØYDE

8,7 m

Trio 75

Hvis du ønsker mer plass, er Trio 75 et utmerket alternativ. Med et gulvareal på 77,6 m2, kan denne to-etasjes modellen romme 1-5 personer komfortabelt. Trio 75 har to soverom, ett bad og mange fellesarealer for avslapning og underholdning.

ETASJER

2

PASSER FOR

1 - 5 personer

SOVEROM

2

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

77,6 m2

HØYDE

8,7 m

Trio 100

For større grupper er Trio 100 et fantastisk valg. Denne to-etasjes modellen har et gulvareal på 101,9 m2 og har plass til 2-6 personer. Med tre soverom og ett bad, tilbyr denne modellen rikelig med boareal for familier eller vennegrupper. Trio 100 har også romslige fellesarealer, noe som gjør den ideell for å arrangere sammenkomster og tilbringe kvalitetstid med sine kjære.

ETASJER

2

PASSER FOR

2 - 6 personer

SOVEROM

3

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

101,9 m2

HØYDE

8,7 m

Trio 120

Trio 120 er en vakker to-etasjers modell som har plass til 3-7 personer. Med et gulvareal på 118,7 m2, har denne modellen tre soverom og to bad, noe som gjør den perfekt for familier eller større grupper. Denne modellen har også en romslig stue som gir god plass for avslapning og sosialt samvær.

ETASJER

2

PASSER FOR

3 - 7 personer

SOVEROM

3

BADEROM

2

TOTALT GULVAREAL

118,7 m2

HØYDE

8,7 m

Trio 150

Trio 150 er den største modellen i Trio-serien, med plass til 4-8 personer. Med et gulvareal på hele 140,9 m2, har denne to-etasjers modellen tre soverom og to bad, samt store fellesarealer for avslapning og underholdning. Trio 150 er et ideelt valg for familier eller vennegrupper som verdsetter rikelig med boareal og en komfortabel, innbydende atmosfære.

ETASJER

2

PASSER FOR

4 - 8 personer

SOVEROM

3

BADEROM

2

TOTALT GULVAREAL

140,9 m2

HØYDE

8,7 m