Edit Content

Duo

Duo serien

Avrame DUO-settet er designet med enkelhet og allsidighet i tankene, og kommer med alt du trenger for å bygge ditt drømmehus med A-ramme.

Konstruert av bærekraftige materialer av høy kvalitet, er DUO-settene designet for å være energieffektive og miljøvennlige, med alternativer for å legge til solcellepaneler, et grønt tak og andre miljøvennlige funksjoner. Med åpen planløsning, koselige soverom og romslig bad, tilbyr Avrame DUO-settene den perfekte blandingen av komfort, stil og funksjonalitet.

Dessuten er Avrame DUO-settene designet for enkel montering, noe som gjør det til et flott alternativ for gjør-det-selv-entusiaster og førstegangsbyggere. Med sine enkle, greie instruksjoner og prefabrikkerte deler kan du få det nye A-rammehuset ferdig på kort tid.

Enten du trenger en fritidsbolig, en permanent bolig eller en unik utleieenhet, er Avrame DUO A-samme byggesett det perfekte valget. Bestill din modell i dag og begynn å leve drømmen din med en bærekraftig, rimelig og stilig livsstil.

Duo 57

Duo 57-modellen passer perfekt for deg som ønsker en koselig og komfortabel stue. Med et gulvareal på 30,8 kvadratmeter, har den plass til 1-2 personer komfortabelt. Denne modellen kommer med et enkelt soverom og bad, noe som gjør den ideell for enkeltpersoner eller par. Modellens 1,5-etasjes design inkluderer et kompakt loftsområde som gir ekstra boareal eller lagring.

ETASJER

1 + loft

PASSER FOR

1-2 Personer

SOVEROM

1

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

30,8 m2

HØYDE

5,2 m

Duo 75

For de som trenger litt mer plass, tilbyr Duo 75-modellen et gulvareal på 39,8 kvadratmeter, med plass til opptil 4 personer. Denne modellen kommer med et enkelt soverom og bad, og gir nok plass til en liten familie eller venner. I likhet med de andre Duo-modellene har den også et kompakt loftsområde som gir ekstra plass til oppbevaring eller gjesteseng.

ETASJER

1 + loft

PASSER FOR

1 - 4 personer

SOVEROM

1

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

39,8 m2

HØYDE

5,2 m

Duo 100

Duo 100-modellen er perfekt for deg som ønsker litt mer plass og privatliv. Med et gulvareal på 54,4 kvadratmeter, har den plass til opptil 5 personer komfortabelt. Denne modellen kommer med to soverom og et bad, og gir mer enn nok plass til en familie eller venner. Modellens 1,5-etasjes design inkluderer et kompakt loftsområde, som kan brukes til ekstra oppbevaring eller som gjesterom.

ETASJER

1 + loft

PASSER FOR

2 - 5 personer

SOVEROM

2

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

54,4 m2

HØYDE

5,2 m

Duo 120

Den største modellen i Duo-serien, Duo 120, tilbyr en romslig og komfortabel stue for større familier eller vennergrupper. Med et gulvareal på 67,6 kvadratmeter, har den plass til 3-6 personer komfortabelt. Denne modellen har to soverom og et bad samt en romslig stue. Modellens 1,5-etasjes design inkluderer også et kompakt loftsområde som gir ekstra boareal eller lagringsplass.

ETASJER

1 + loft

PASSER FOR

3 - 6 personer

SOVEROM

2

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

67,6 m2

HØYDE

5,2 m