Edit Content

Solo+

Solo+ serien

Ser du etter en stilig og rimelig boligløsning? Dette unike og miljøvennlige boligalternativet er perfekt for deg som ønsker en moderne og minimalistisk design som også er bærekraftig og enkel å bygge.

SOLO+-byggesettet inneholder alle materialene og instruksjonene du trenger for å bygge ditt eget A-rammehus. Settet inkluderer yttervegger, tak, vinduer, dører og festemidler, samt en detaljert monteringsveiledning for å hjelpe deg med å sette alt sammen . Med grunnleggende konstruksjonskunnskaper og et lite team kan du sette sammen A-rammehuset ditt på bare noen få uker.

I tillegg til den stilige designen er Avrame SOLO+ A-ramme boliger også miljøvennlige og energieffektive. De isolerte panelene og doble vinduene sørger for at hjemmet ditt holder seg varmt om vinteren og kjølig om sommeren, samtidig som du minimerer kostnadene for oppvarming og kjøling. Den naturlige trekonstruksjonen sikrer også et lavt karbonavtrykk og et sunt innemiljø.

Solo+ 42

Solo+ 42-modellen er perfekt for deg som ønsker et koselig og effektivt oppholdsrom. Med et gulvareal på 17,1 kvadratmeter kan enheten romme opptil 2 personer. Det kompakte loftet gir ekstra plass til oppbevaring eller soveplass. Modellen har ett soverom, noe som gjør den ideell for et par eller enkeltpersoner på jakt etter en minimalistisk livsstil.

ETASJER

1,5 (1+loftsarealet)

PASSER FOR

1-2 personer

SOVEROM

1

BADEROM

0

TOTALT GULVAREAL

17,1 m2

HØYDE

4,9 m

Solo+ 75

Solo+ 75-modellen har et romslig boareal på 33,9 kvadratmeter, perfekt for 2-3 personer. Med ett soverom og et bad gir det nok plass til en komfortabel boopplevelse. Det kompakte loftet kan man bruke som ekstra soveplass eller oppbevaringsplass. Modellens unike design blander moderne og rustikke elementer, noe som gjør den til et utmerket valg for deg som ønsker både komfort og stil.

ETASJER

1,5 (1+loftsarealet)

PASSER FOR

2 - 3 personer

SOVEROM

1

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

33,9 m2

HØYDE

4,9 m

Solo+ 100

Solo+ 100-modellen passer perfekt for deg som trenger mer plass. Med et gulvareal på 38,4 kvadratmeter, er det plass til opptil 4 personer. Det romslige soverommet og badet gir en komfortabel opplevelse. Denne modellen har også et kompakt loft som fungerer som ekstra plass for oppbevaring eller soveplass.

ETASJER

1,5 (1+loftsareal)

PASSER FOR

2 - 4 personer

SOVEROM

1

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

38,4 m2

HØYDE

4,9 m