Edit Content

Serier/modeller

Hovedtyper av serier/modeller

A-ramme byggesett

Solo+

Disse modellene passer for gjestehus, AirBnB utleieenheter, hagehus, hobbyrom eller bare som ekstra lagringsplasser.

Duo

Disse modellene er et praktisk valg hvis du trenger noe mellom et lite hus og et fullskala hus.

Trio

Fullt utformede A-ramme-hus. Siden det ikke er noen bærevegger innendørs, kan du enkelt tilpasse rominndeling for å tilpasse familiens behov.

Solo+ detaljert informasjon

Leter du etter en stilfull og rimelig boligløsning? Dette unike og miljøvennlige boligalternativet er perfekt for deg som ønsker et moderne og minimalistisk design som også er bærekraftig og enkelt å bygge.

SOLO+ byggesettet inneholder alle materialene og instruksjonene du trenger for å bygge ditt eget A-ramme hus. Settet inkluderer utvendige vegger, tak, vinduer, dører og festemidler, samt en detaljert monteringsplan som gir deg de nødvendige instruksjonenen for å montere alt sammen. Med grunnleggende byggeferdigheter og et lite team kan du montere ditt A-ramme hus på bare noen få uker.

I tillegg til sitt stilige design er Avrame SOLO+ A-ramme hjem også miljøvennlige og energieffektive. De isolerte panelene og dobbeltisolerte vinduene sikrer at hjemmet ditt holder seg varmt om vinteren og kjølig om sommeren, samtidig som oppvarmings- og kjøleutgiftene dine minimeres. Den naturlige trekonstruksjonen sikrer også et lavt karbonavtrykk og et sunt inneklima.

Duo detaljert informasjon

Designet med enkelhet og allsidighet i tankene, kommer Avrame DUO byggesettet med alt du trenger for å konstruere ditt drømmehus i A-ramme stil.

Bygget med bærekraftige materialer av høy kvalitet er DUO byggesettene designet for å være energieffektive og miljøvennlige, med muligheter for å legge til solcellepaneler, et grønt tak og andre miljøvennlige funksjoner. Med sin åpne planløsning i oppholdsrommene, koselige soverom og romslig bad, tilbyr Avrame DUO byggesettene den perfekte balansen mellom komfort, stil og funksjonalitet.

I tillegg er Avrame DUO byggesettene designet for enkel montering, noe som gjør det til et flott alternativ for entusiaster av gjør-det-selv-prosjekter og førstegangsbyggere. Med sine enkle og detaljerte instruksjoner og forhåndsmonterte deler, kan du ha ditt nye A-ramme hus oppe og klart på kort tid.

Enten du ser etter en fritidsbolig, en permanent bolig eller en unik utleieenhet, er Avrame DUO A-ramme hus byggesett det perfekte valget. Bestill i dag og begynn å leve drømmen med en bærekraftig, rimelig og stilig bolig.

Trio detaljert informasjon

Introduserer Avrame TRIO A-ramme byggesettene, den perfekte løsningen for de som leter etter et rimelig og miljøvennlig hjem.

TRIO-byggesettet kommer med alt du trenger for å bygge ditt drømmehjem, inkludert materialer av høy kvalitet og detaljerte instruksjoner å følge. Byggeprosessen er enkel og rett frem, uten behov for tunge maskiner eller spesialverktøy. Med TRIO-en kan du bygge ditt eget hjem på bare noen få uker, noe som gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å komme seg raskt inn på boligmarkedet.

Avrame TRIO A-ramme byggesettene kommer i ulike størrelser og utførelser for å tilpasses individuelle behov og smak. TRIO-en er også svært fleksibel, slik at du kan legge til dine egne personlige preg og gjøre det virkelig til ditt eget.

Kort sagt, Avrame TRIO A-ramme byggesettene tilbyr en unik og rimelig boligløsning som både er miljøvennlig og stilig. Enten du er ute etter et familiehjem, en feriehytte eller en utleieenhet, er TRIO-en et smart valg som vil vare i mange år fremover.

Modell Double A-frame

Avrame tilbyr mange muligheter for å tilpasse huset. Vi kan endre mye: romløsning, legge til gavlvinduer, terrasser/dekke, takvinduer; gjøre husene lengre; koble flere enheter sammen med gallerier imellom; la taket være åpent – praktisk talt uendelige muligheter å eksperimentere med. Følgende tilbud er noe for en ekte A-ramme-fan. Trio 75 kombinert med Duo 57.

Tradisjonelle boliger

Vi elsker A-rammer, men vi elsker enda mer at folk lever ut drømmene sine.

Vi har lagt mye tanke og innsats i å utvikle effektive, rimelige og funksjonelle A-rammer. Nå er det på tide å gi den samme oppmerksomheten til tradisjonelle husmodeller også, myntet på de som liker denne stilen.

Vi har lagt til 4 klassiske husbyggesett og plansett for å komplementere A-rammene og tilby flere alternativer til selvbyggere. Alle de klassiske modellene er frie for kuldebroer og har sine egne spesielle “wow”-funksjoner.