Edit Content

Trio 57

OVERSIKT

På grunn av utformingen av takstolene, så er høyden av TRIO husene 8,7 meter.

ETASJER

2

PASSER FOR

1 - 4 personer

SOVEROM

2

BADEROM

1

TOTALT GULVAREAL

65,7 m2

HØYDE

8,7 m

Hvordan komme i gang

Dette er stegene du bør ta på reisen for å bygge drømmehuset ditt.

01

Få en kalkyle

Finn prisen av byggeprosjektet ditt på vår nettside.

02

Foreta en bestilling

Snakk med våre eksperter for å bestille det som passer for deg og ditt/deres behov.

03

Klargjør fundamentet

Gjør en grunnmur klar, slik at du kan plassere ditt prefabrikkerte byggesett-hus oppå fundamentet.

04

Få levert byggesettet

Få levert byggesettet til drømmehuset ditt, med alt du trenger for å bygge et komplett hus.

05

Ferdigstille huset

Foreta montering av huset ditt, enten selv eller ved hjelp av entreprenører.

Få en prisoversikt for å starte reisen til drømmeboligen din.

Få en spesifisert prisoversikt basert på din valgte modell og størrelse med vår nettbaserte kalkulator. Hold deg orientert om diverse kostnader som vil påløpe og ta en veloverveid beslutning i dag!

Informasjon om Trio 57:

Et flott hjem for hele familien, et sted å nyte pensjonist tilværelsen eller et sted å samles, Trio-serien tilbyr noe for enhver smak.

Alle Trio’s modeller bruker et likt lateralt trekantet, spesialtilvirket taksystem og inkluderer en ekstra stue i andre etasje i tillegg til hems.

Fotavtrykket til en Trio er 9,3 meter i bredden og 8,74 meter i høyden, med fem modeller som varierer fra 6-15 meter i lengde.

Interessert i tilpasninger, ikke noe problem. Trioen er veldig populære. Be gjerne om informasjon om hvor disse er bygd rundt om i verden.

Interiørsett

Når man tilbringer betydelig tid innendørs, er det viktig å skape et livlig og fantasifullt interiør. Vårt byggesett fungerer som det perfekte utgangspunktet.

Høykvalitets trapper og hemse-stiger er viktige elementer i interiøret. Vi samarbeider med Aru Grupp LLC, en erfaren estisk produsent med over 20 års ekspertise. Deres FSC-sertifiserte produkter er designet for lang levetid.

Våre trekomponenter, med C24-klassifisering og CE-sertifisering, kommer fra Estlands langsomt voksende skoger. Regionens harde klima resulterer i tette og høyt verdsatte byggematerialer, noe som sikrer holdbarheten og kvaliteten til våre produkter.

 • MDF innerdører med profil (800x2100mm)
 • Malt innvendig kledning
 • Innvendig veggstruktur (45x95mm)
 • Stige-trapp (hemse-trapp)

Eksteriørsett

Utvendig del av husene våre kombinerer skjønnhet, holdbarhet og kvalitet. Vårt sett inkluderer Ruukki Classic C taktekking, som gir en konstruksjonsgaranti på 50 år og estetisk garanti på 20 år. Det vedlikeholdsfrie taket kommer i ulike farger og rengjøres enkelt med vann.

Vinduene våre, levert av estiske produsenten Plasto LLC, er av høy kvalitet med 6-kammers PVC-vinduer og 3-lags herdet glass, som sikrer utmerket isolasjon (U ≥ 0,8 W/m2K). Det er mulig å oppgradere til trevinduer mot et ekstra tillegg.

Kledningen, laget av estisk furu med C24-klassifisering og CE-sertifisering, er ideell for bygging på grunn av sin tetthet og holdbarhet. Vår termobehandlede kledningsalternativ er tilgjengelig for områder med kraftig UV-eksponering, og sikrer lang levetid av husets utvendige del.

 • PVC TG 3-lags utvendig dør (1600x2100mm)
 • Låsesystem med nøkkel og utvendige håndtak
 • Terrassedør 3-lags (1600x2100mm)
 • PVC TG 3-lags åpningsvindu (900×900)
 • Takmateriale Ruukki Classic C med festemidler
 • Taktroer (32x100mm)
 • Malt utvendig kledning
 • Underdekke og gavlplater

Galleri